събота, 30 май 2009 г.

Нестле в all-inclusive хотелите

България е страна със силни традиции в туризма и е любима дестинация на много хора. В страната има 1447 хотела, които се надпреварват за вниманието на туристите, опитват се да предложат по-качествен сервиз и обслужване, за да се диференцират от конкурентите си.

В тази среда все повече мениджъри и собственици на хотели осъзнават ролята и необходимостта от надежден партньор, който може да предостави цялостно професионално решение за техния бизнес.

Следвайки своята мисия да предоставя иновативни, печеливши решения за храни и напитки, Nestle˜ Professional дава две основни решения за сегмента на хотелите, особено що се отнася до закуската, която те организират. Те са: кафе и топли напитки за всяка точка на консумация в един хотел и зърнени закуски за блокмасата.

Освен това решенията, които NESTLe˜ Professional предлага, са съобразени спрямо сезона, в който активно оперира даден хотел.

За хотели, за които основният сезон е през лятото и които разчитат на туристи предимно от Западна Европа, най-доброто решение за кафе и напитки включва шварц кафе, кафе с мляко или само топло мляко. Това са напитки, които западният турист познава и очаква да консумира по време на своята закуска. Освен това мениджърите на хотели високо ценят бързината на приготвяне на напитките, тяхното постоянно качество и лесната и приятна работа с машината. За да бъде услугата напълно професионална, задължителен елемент е бързият и професионален сервиз, така че чашата ароматно кафе да бъде достъпна по всяко време за клиентите на хотела.

Решението, което NESTLe˜ Professional предлага, включва всичко това, но не само… Нашите търговски представители са винаги на разположение, за да могат да консултират управителите и мениджърите по отношение на най-доброто решение за кафе и напитки, които те могат да предложат на своите клиенти. Всички напитки, които NESTLe˜ Professional предлага, са под кафе марка №1 в света – NESCAFe˜, а съоръжението, с което се приготвят, позволява спазването на всички стандарти за качество, така че напитките да бъдат винаги с постоянно високо качество.

Като се вземат предвид световните тенденции за здравословен начин на живот и балансиран хранителен режим, зърнените закуски са задължителен елемент на всяка закуска. Те снабдяват човешкия организъм с полезни вещества и хранителни съставки, като в същото време не натоварват храносмилателната система и са полезни за хората, които се грижат за своята фигура. Ето защо NESTLe˜ Professional предлага зърнени закуски, популярни и обичани от консуматорите в цял свят. Това са Muesli Traditional – вкусна и здравословна комбинация от ядки, и Muesli Tropical – съставен от тропически плодове, зърнена закуска NESQUIK – шоколадова наслада, любима на много деца, Corn Flakes – зърнен флейкс, подходящ не само за закуска, но и за кухнята на хотела, идеален за паниране на различни видове меса. Зърнените закуски, които NESTLe˜ Professional предлага, съдържат фибри, витамини и полезни хранителни вещества и са идеални за хората, които се грижат за здравето си.
www.nestle.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар