сряда, 13 януари 2010 г.

Българи работят в най-високия хотел в света

HRC International, партньор на Кулинарна академия HRC, Добрич, набра част от персонала за първия хотел от веригата Armani Hotels & Resorts – Армани Бурж Дубай, разположен в на-високата кула в света – Burj Dubai, съобщиха от компанията.
HRC International е международна компания за подбор на кадри за туристическата индустрия с офиси в Холандия, САЩ и България, благодарение на която студентите на единствената по рода си в България Кулинарна академия стажуват в 5-звездни хотелски вериги в Европа, Близкия Изток и САЩ.
За Армани Бурж Дубай HRC International предостави не само кулинарни специалисти, но и квалифицирани кадри за всички дивизии на бляскавия дизайнерски хотел, в т.ч. хотелска част, ресторанти и специалисти в сферата на спа-услугите.
С дизайн лично на Джорджо Армани, хотелът ще заема 37 етажа от Burj Dubai, предлагайки на своите бъдещи гости 160 луксозни стаи и апартаменти, над 2800 кв.м площ за конферентни зали и специални събития, както и първите с марката Армани за Близкия Изток "Армани Приве" – нощен клуб, Армани СПА, "Армани Долчи" – магазин за шоколади и бонбони и "Армани Галерия".
Марк Дарден (Marc Dardenne), изпълнителен директор на Емаар Хотелс & Резортс, с чието партньорство се изгражда Армани Бурж Дубай, споделя: "Хотелът предлага най-вълнуващите и изключителни оферти за работа на професионалисти в сферата на туризма".
Търсенето на кадри бе разпределено в 16 държави, като HRC International, Bulgaria Branch ръководи подбора на кандидати в България, Румъния, Русия и Украйна и набра кандидати за над 160 възложени на HRC позици.
Мениджърът на HRC International за Централа и Източа Европа и Азия Илина Митева вижда в това начинание шанс за кандидатите да открият нови възможности в сложната икономическа обстановка – "Освен работата в мултикултурна среда, каквато е средата в хотел Армани Дубай, имайки предвид държавите, към които работодателят се е насочил, бъдещите служители ще преминат задължително обучение в духа на философията на Армани Хотелс & Резортс и ще имат удоволствието да работят в условия, проектирани от един от най-ярките дизайнери в световен мащаб и дори да носят униформа, чийто дизайн е произлязъл лично от ръката на Джорджо Армани".

Няма коментари:

Публикуване на коментар