петък, 15 октомври 2010 г.

Гранд Хотел Варна обявен за най-добър СПА курорт в България на World Travel Awards



Гранд Хотел Варна в курорта "Св.св Константин и Елена" спечели наградата в категорията "Най-добър СПА курорт в България" на 17-те Световни туристически награди (World Travel Awards), съобщиха от хотела.
Най-добрите във всяка категория бяха определени след гласуване на 185 000 професионалисти от туристическия бизнес от над 200 страни. Те избраха общо 495 победители в различни категории в Европа, Африка, Близкия изток и Югоизточна Азия.
Най-добрите сред най-добрите в туристическия сектор в Европа бяха обявени на церемония в турския курорт Анталия на 1 октомври 2010.
Официалното награждаване ще се проведе на 7 ноември в Лондон, в навечерието на международната туристическа борса, когато ще бъдат наградени победителите в световните категории.
Курортът се състои от пет модерни хотела - Гранд Хотел Варна, Лебед, Долфин, Долфин-Марина и Рубин, с общ капацитет от 1053 стаи и 93 апартамента.

Спа Центърът съчетава ползата от здравословната околна среда – мек климат, морска вода и горещи минерални извори – с модерно физиотерапевтично и балнеоложко оборудване. В допълнение към програмите за релакс, освежаване и възстановяване се предлагат и програми за отслабване, лечение на двигателната, дихателната, сърдечно-съдовата и периферната нервна система.


"Да бъдем признати от Световните Награди за Туризъм като най-добрия Спа Комплекс в България при такава сериозна конкуренция потвърждава, че сме на прав път като прилагаме най-високите стандарти на обслужване спрямо нашите гости", споделя Иван Портних - главен изпълнителен директор на комплекса. "Тази престижна награда ни задължава да вдигнем летвата за качество и ефективност още по-високо."



През 1995 г. Търговската академия на САЩ отличи хотела със своята ежегодна Награда за бизнес качество, а през 1996 г. Клубът на лидерите в търговията връчи на Гранд Хотел Варна своята 21-а Международна награда за туризъм и хотелиерство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар