петък, 26 февруари 2010 г.

Ваканция и СПА ЕКСПО за 27 път отваря врати

От 25 до 27 февруари в НДК се провежда 27-то издание на Mеждународното туристическо изложение "Ваканция и СПА ЕКСПО 2010". Над 340 изложители от цял свят ще участват на туристическата борса, а общият брой на българските изложители достига 284. Заедно с туроператори, туристически агенции, хотели и сдружения, на "Ваканция и СПА ЕКСПО" ще се представят и български общини.

Организатор на изложението е "Прим експо", под патронажа на Министерството на икономиката,енергетиката и туризма и със съдействието на БАТА,БТК,АБТТА,БХРА, Съвет по туризъм - София, иНДК. Медийни партньори на изложението тази година са списание "Хоремаг", "Дарик радио", "Травел ТВ", списание "Туризъм и отдих", списание "Вагабонд", "Туризъм".

Изложението е предназначено както за професионалистите, така и за масовата публика. Събитие от този род е отлична възможност за изложителите от страната и чужбина да представят своите продукти и нови програми,да осъществят полезни бизнес контакти,да се запознаят с новите тенденции и промени в развитието на туристическия бизнес.

Чуждестранните участници пък откриват България с богатото разнообразие на предлагания туристически продукт и възможности за целогодишен туризъм –културен, СПА и уелнес програми,еко- и хоби туризъм,почивки на море и планина.

В рамките на съпътстващата програма ще бъдат обсъждани актуални проблеми на отрасъла, нови тенденции,подходи за изграждане на атрактивен и конкурентноспособен продукт, ще бъдат представени фирменипрограми пролет/лято 2010, ще бъдат дискутирани и проблемите по развитието на туризма в условия на криза и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар