четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Гранд хотел Варна получи две Световни туристически награди за 2011 г.


На 2 септември в Анталия се раздадоха Световните туристически награди (World Travel Awards). Гранд Хотел Варна за втора поредна година беше отличен с наградата "Най-добър спа комплекс в България”, а от тази година и с признанието за „Най-добър ваканционен комплекс в България”.

Световните туристически награди (World Travel Awards) са най-високото отличие, което може да получи един туристически продукт. Тази година значимостта на отличията е още по-голяма и поради рекордния брой гласували специалисти – 213 000.

Комплексът е сред най-популярните морски дестинации у нас и печели своите гости с уникалната си формула All Inclusive Premium. Благодарение на нея, като допълнение към стандартния “All Inclusive” гостите на петте хотела могат да се насладят без допълнително заплащане на пет тематични ресторанта, детски бюфет и менюта, Midnight бюфет и сладоледена къща.

Като СПА център, Гранд Хотел Варна съчетава ползата от здравословната околна среда с модерно физиотерапевтично и балнеоложко оборудване. Към програмите за релакс, освежаване и възстановяване в комплекса се предлагат и програми за отслабване, лечение на двигателната, дихателната, сърдечно-съдовата и периферната нервна система.

Наред с вече трите отличия от Световната туристическа асоциация, не по-малка рaдост за комплекса носи фактьт, че получава подобаващо признание и на родна почва – през изминалата 2010 г. Гранд Хотел Варна бе избран за “Ваканционен комплекс на годината" от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, а неговият генерален мениджър Иван Портних стана най-добър хотелски мениджър на 2010 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар