четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Еротичният парк Loveland на остров Джеджу (Jeju Loveland)





Ровейки из нета попаднах на една доста екзотична дестинация, а именно Еротичният парк Loveland на остров Джеджу......Ето и малко инфо по-надолу:

Остров Джеджу, известен още като "корейския Хавай" се намира на около 100 km южно от бреговете на Корея. Най-големият остров в страната е изключително популярна дестинация заради уникалната си природа. И не само. През 2004 година на този тропически рай отваря врати Loveland - тематичен парк на еротиката.

Тази изключителна градина на любовта е фокусирана върху темата за секса и притежава набор от 140 скулптури, представящи хората в различни еротични пози. Не липсват и други елементи като голям фалос, каменни срамни устни и ръка в мастурбация.
Loveland е проектиран около езеро, в което се извисява статуя на два чифта крака, вплетени едни в други и обърнати наопаки. Размера му е колкото две футболни игрища.

Идеята за пропития с духа на еротиката парк е на 20 художници, възпитаници на университета
Hongik в Сеул и значението му е да разкрепости младите. За относително консервативната Южна Корея Loveland е един уникален феномен и бързо се превръща в любимо място на младоженците.

Посетителите трябва да са над 18 години. За непълнолетните има обособена отделна зона за игра, докато възрастните се разхождат в парка на еротиката.

1 коментар:

  1. Публикацията наистина е интересна, но моля като копирате материали от сайта HOBYTO.COM да има активен линк към него. http://www.hobyto.com/post/1515/erotitchniyat-park-loveland-na-ostrov-tchedzhudo-jeju-loveland
    Hobyto.com

    ОтговорИзтриване